ERMIS Kinetic Solutions este Centrul de Analiză Posturală şi Analiza Mersului ce oferă soluţii inovative prin încălţăminte şi susţinători plantari personalizaţi, special proiectate pentru prevenirea şi tratarea problemelor anatomice plantare, posturale şi ortopedice la copii şi adulţi, inclusiv pentru sportivii de performanţă. 

Cu o vastă experiență practică în prelucrarea materialelor și produselor ortopedice, venim in sprijinul celor care se confruntă cu probleme și dureri ale tălpilor, genunchilor, spatelui.

Având rezultate foarte bune de peste 20 de ani în dezvoltarea posturală corectă și corectarea mersului copiilor și adulţilor, oferim toate tipurile de materiale care sunt necesare pentru îngrijirea dumneavoastră și a familiei dvs., talonete complete unicat, materiale de podologie în diferite culori. Acestea sunt disponibile în combinații de un singur strat, două straturi și trei straturi, personalizate 100% pe nevoile fiecăruia dintre dvs.

Folosim exclusiv materiale testate și certificate. Acestea au fost testate și aprobate fără reclamații privind poluanți, compatibilitatea pielii și siguranță, fiind utilizate în clinici, cabinete medicale și magazine ortopedice specializate din întreaga lume.

In cadrul ERMIS Kinetic Solutions utilizăm tehnologia 3D în sistemul de analiză a mersului, un soft specializat, care, cu ajutorul unei plăci de presiune senzorială, înregistrează corectitudinea posturii corpului uman, începând de la picioare. Astfel, putem descoperi imediat patologii precum: platfus (picior plat), fasceita plantară, diferenţe ale membrelor, rotaţii interne sau externe ale membrelor inferioare, puncte de presiune excesivă, etc.  

ERMIS Kinetic Solutions este atât utilizator cât şi distribuitor pe piaţa din România a sistemului de analiză GAIT a mersului. 

 Analiza posturală efectuată pentru pacienţii nostri este extrem de benefica prin faptul că placa înregistrează întreaga linie Gait din procesul mersului dvs. (viteză de contact, presiune, suprafaţa, timp de contact, direcţia, unghiurile şi echilibrul corpului) în stabilirea unui diagnostic corect.       

În strânsă colaborare cu medici specialişti pediatri si ortopezi, influentam pozitiv nevoia de dezvoltare posturala corecta a copiilor din Romania, nu doar prin complexitatea şi precizia sistemului de analiză posturală, ci şi prin soluţiile ortotice oferite.

Talonetele individualizate – cunoscute si sub denumirea de susţinători plantari personalizaţi, vin cu o multitudine de beneficii: materialul din care sunt executaţi are capacitate adaptivă în funcţie de patologia întâlnită, asigurând un extra confort în timp ce tratează şi corectează prin purtare, plus unicitatea ortopedica pentru fiecare nevoie anatomica in parte. Talonetele sunt integral construite dintr-o singură bucată de material ortotic-spumă de înaltă calitate. Produsele noastre au durată mare de folosinţă, de la 6 până la 18 luni, fiind 100% personalizate pe nevoile/patologia dumneavoastra, fără a fi nevoie de ajustare.

Sunt adresate în principal copiilor (04-16 ani), deoarece o diagnosticare timpurie pentru sindromul piciorului plat în jurul vârstei de 5 ani, prin tratament corect poate aduce o majoră îmbunătăţire a acestei afecţiuni, motivul pentru care ERMIS Kinetic Solutions se implică activ în diminuarea acestor cauze şi afecţiuni, prin produsele şi serviciile sale. Durerile în zona călcâiului şi a genunchiului, dar şi modificarea mersului sunt consecinţe frecvente ale piciorului plat.

La ERMIS Kinetic Solutions suntem centrati în scopul de a îmbunătăţi considerabil sănătatea posturală a adulţilor şi dezvoltarea fizică optimă a copiilor din România.

Suntem aproape de dumneavoastra in Sibiu, Bucuresti, Oradea, Craiova, Brasov si Cluj, unde ne gasiti in clinicile partenere, putand avea acces la sistemul nostru de evaluare a mersului si la solutiile noastre ortopedice pentru afectiuni ale picioarelor, cu cea mai mare grija medicala.

Avantajul de a beneficia de un dispozitiv inovativ şi modernizat la nivel de România, sprijină compania în misiunea sa de a acorda acces la evaluare şi tratament ortotic corespunzător fiecărei persoane cu nevoia sa posturală specifică.

Garanţia de 90 de zile de care beneficiază clienţii „ERMIS Kinetic SOLUTIONS”, acoperă integral orice uzură sau defecţiune necorespunzătoare, permiţând oricând în această perioadă înlocuirea susţinătorilor plantari, respectiv sandalelor ortotice.

Colaborand cu medici specialisti naţionali si internationali asigurăm beneficiarilor noştri încrederea şi siguranţa calităţii în serviciile şi produsele oferite de către compania noastră.

Ca şi serviciu, analiza posturală efectuată se diferenţiază în primul rând prin inovaţie şi eficacitate.Marele avantaj pentru dvs si cei dragi, în evaluarea clinică, este că abordarea se face din punct de vedere holistic (evaluarea întregii posturi corporale), nu doar a tălpilor clienţilor, prin intermediul acestui sistem cu tehnologia 3D și afisare în timp real a rezultatelor obtinute.  În strânsă colaborare cu specialişti în formare posturală, prin soluţiile ortopedice oferite sub forma talonetelor individualizate, influenţam pozitiv starea de sănătate prin postura corecta şi a stilului de viaţă, inclusiv nivelul performanţei fizice în cazul atleţilor.    Talonetele individualizate sunt executate de către tehnicieni specialisti cu o experiența de peste 20 ani în ortotice medicale, putand oferi extrem de multe beneficii.   

Noi, cei din echipa Ermis Kinetic Solutions, facem tot posibilul sa va informam prin intermediul blogului nostru, al paginilor sociale, prin campanii online, despre afectiuni ale piciorului si posturale, posibile simptome şi beneficiile unei diagnosticări timpurii. Prin diagnosticarea timpurie, precum şi prin tratamentul cu talonetele individualizate corespunzătoare, patologia piciorului plat poate fi mult îmbunătăţită în cazul copiilor, clar îmbunătăţindu-se şi poziţia corpului, ajutând şcolarul să se dezvolte armonios. Echipa noastra va pune la dispoziţie serviciul de analiză a posturii şi a mersului, evaluând cu precizie tendinţe şi patologii necorespunzătoare unei dezvoltări corecte, cât şi tratamentul personalizat indicat pentru corectarea şi tratarea sindromului de picior plat şi nu numai. Astfel, contribuim activ în diminuarea numărului de cazuri (copii între 04-16 ani) cu risc ridicat de modificare defectuoasă a mersului la vârsta adultă, prin tratarea corectă şi din timp util a acestor afecţiuni.

Ermis Kinetic Solutions sprijina copiii, atleţii cât şi adulţii activi din România, cu toate resursele sale necesare privind ortoticele de înaltă calitate şi monitorizarea pe tot parcursul tratamentului, astfel că a devenit un partener de încredere când vine vorba de sănătatea posturală a dvs si a familiei dvs.