Noi, echipa ERMIS Kinetic Solutions suntem centrati în scopul de a îmbunătăţi considerabil sănătatea posturală a adulţilor şi dezvoltarea fizică optimă a copiilor din România.

Analiza posturală, plantara si evaluarea mersului efectuată pentru pacienţii nostri este extrem de benefica prin faptul că placa înregistrează întreaga linie Gait din procesul mersului dvs. (viteză de contact, presiune, suprafaţa, timp de contact, direcţia, unghiurile şi echilibrul corpului) în stabilirea unui diagnostic corect.

Ca şi serviciu, analiza posturală si evaluarea mersului efectuată se diferenţiază în primul rând prin inovaţie şi eficacitate. Marele avantaj pentru dvs si cei dragi, în evaluarea clinică, este că abordarea se face din punct de vedere holistic (evaluarea întregii posturi corporale), nu doar a tălpilor clienţilor, prin intermediul acestui sistem cu tehnologia 3D și afisare în timp real a rezultatelor obtinute. În strânsă colaborare cu specialişti în formare posturală, prin soluţiile ortopedice oferite sub forma talonetelor individualizate, influenţam pozitiv starea de sănătate prin postura corecta şi a stilului de viaţă, inclusiv nivelul performanţei fizice în cazul atleţilor.