Îngrijirea talonetelor poate prelungi durata de folosinta a acestora si, astfel putem beneficia de calitatile acestora mai mult timp. Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea sustinatoarelor plantare pentru a le menține în condiții excelente:

Scoateți-le din pantofi din cand in cand, pentru a le lăsa să se usuce. Deoarece le purtati în pantofii de zi cu zi, talonetele pot fi ușor transpirate și umiditatea poate fi prinsă în interior, așa că va recomandam sa le scoateti din incaltaminte in mod constant pentru a le permite să respire si sa se usuce. Evitati depozitarea acestora in conditii de caldura excesiva sau umiditate.

Spalare manuala. Pur și simplu spălați talonetele personalizate în apă cu un detergent delicat sau cu un detergent pentru haine sport, clătiți-le și lăsați-le să se usuce înainte de a le pune înapoi în pantofi.

Evitati supra-utilizarea. Respectati termenele de folosinta optime, pe care vi le-a sugerat specialistul ce v-a recomandat purtarea talonetelor personalizate, pentru a putea beneficia de calitatile acestora. Nevoile anatomice ale fiecaruia dinrte noi sunt diferite, si se schimba in mod constant, de aceea si talonetele se reinnoiesc la un interval de aproximativ 6 luni in cazul copiilor si sportivilor, si la un interval de 12-18 luni in cazul adultilor si seniorilor.

Talonetele Ermis Kinetic Solutions vă pot ajuta să depășiți o serie de probleme legate de confortul picioarelor și postură. Ele sunt întotdeauna la îndemâna dvs. si a familiei dvs. pentru a le purta in mod constant, intrucat ajută cu atât de multe beneficii. Recomandam purtarea acestora in incaltaminte lejera, confortabila si evitarea purtarii pantofilor stramti, fixi ca si marime, care blocheaza procesul firesc al mersului, alergatului, creand astfel disconfort si durere.

Pentru că de fiecare dată când ați întâmpinat situații neplăcute şi dureroase privind picioarele dvs sau ale membrilor familiei dvs, noi v-am fost alături cu soluții ortopedice personalizate, acum ne găsiți în mai multe oraşe din România, aceeaşi calitate unică, aceeaşi disponibilitate în a vă ajuta. Consultați harta noastra in alegerea celui mai apropiat centru medical in Romania, pentru a va programa chiar astazi la evaluarea mersului si primirea unei solutii ortopedice ideale pentru dvs.