Avantajul de a beneficia de un dispozitiv inovativ şi modernizat la nivel de România, sprijină compania în misiunea sa de a acorda acces la evaluare şi tratament ortotic corespunzător fiecărei persoane cu nevoia sa posturală specifică.

Garanţia de 90 de zile de care beneficiază clienţii „ERMIS Kinetic SOLUTIONS”, acoperă integral orice uzură sau defecţiune necorespunzătoare cauzate de conceperea si fabricarea acestora, permiţând oricând în această perioadă înlocuirea susţinătorilor plantari*, respectiv sandalelor ortotice. 

Colaborand cu medici specialisti naţionali si internationali asigurăm beneficiarilor noştri încrederea şi siguranţa calităţii în serviciile şi produsele oferite de către compania noastră.

*Pentru orice defectiuni de fabricatie constatate, specialistii nostri vor intocmi un Proces Verbal de constatare defectiuni in urma evaluarii situatiei si a talonetelor. Garantia nu acopera defectiuni cauzate de purtarea, manevrarea si intretinerea necorespunzatoare a talonetelor de catre client.